Countryfestivalen 2015 arrangeres 22-26.juli 

 

 

Countryfestivalen i Seljord på Facebook

 

Countryfestivalen i Seljord på Google+

 

Del med andre | Countryfestivalen Seljord:

  • 12 timer non stop musikk hver dag!
  • Stor campingplass med gode fasiliteter.
  • Stort Right On-treff i trivelig countrymiljø.
  • For 15. gang!
  • 18 års aldersgrense.

Informasjon: tlf. 35055164
post@countryfestivalen.no


Seljordfestivalen

Staut


Staut bekreftet til Countryfestivalen Seljord 2014!

I 2011 ga Staut ut albumet "Eigarlaus" som gikk rett i hjerterota på både anmeldere og publikum. De 6 gutta fra Valdres har sjarmert det norske folk med livlige sanger, publikumstekke og en ekstrem sceneglede. I fjor kom bandet med sitt tredje album "Stugureint" som bandet selv beskriver som deres beste. Det er gjenkjennelige elementer fra deres "Stautske" låter, i tillegg til at lydbildet er mer rendyrket, den norske folkemusikken er mer fremtredende og tekstene sterkere. Ved å høre på bandets nyere låter kan lytteren selv velge hva han vil legge i det, ettersom det er flere lag med en rekke dobbeltbetydninger. 

Det selvtitulerte debutalbumet gikk i 2010 rett inn på VG-Lista og ble liggende der i 11 uker med et salg på over 13.000 eksemplarer. Oppfølgeralbumet "Eigarlaus" fra 2011 gikk rett inn på en 2.plass og har passert samme platesalget fra debutalbumet. Deres tredje, og foreløpige siste album gikk helt til topps på både VG-Lista og iTunes albumlistet. Samtlige album har høstet både 6`ere og 5`ere i en samstemt musikkpresse. Slike ting gir resultater og bandet får stadig nye fans og tilhørere. 

Vokalist Gaute Lien Ausrød forteller at det i tillegg har en solid fankrets; "Vi traff en gjeng etter en konsert, som hadde sett oss spille 19 ganger bare i fjor... Så vi har en del trofaste følgere, men gleder oss alltid når noen nye for øynene opp for oss. "

I 2013 fylte bandet Fjoset fredag kveld, og vi er sikre på at de skaffet seg noen nye fans denne kvelden. Det var fest, underholdning og kjærlighet i lufta. Vi tar av oss hatten for Staut. 

STAUT er: 
Gaute Lein Ausrød (vokal, gitar), Ørnulf Juvkam Dyve (tangenter, kor), Asle Tronrud (feler, kor), Alf 
Magne Hillestad (trommer, kor) , Dag Arve Sandnes (gitarer, slide), Torgeir Bolstad (kontrabass, kor). Utforming og oppdatering: visus   Foto festivalen/nettelement: Tom R. Reiersen og Geir Brekka.