Personvernerklæring

Personvernerklæring

Countryfestivalen Seljord er opptatt av at du som bruker vet hvordan vi behandler personopplysningene dine. Vi tar ditt personvern på alvor og alle personopplysninger som samles inn håndteres i samsvar med Personopplysningsloven og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation).

Vi innhenter kun informasjon som er relevant for å bedre vårt tilbud og gi deg en bedre kundeopplevelse. Bruken av personopplysninger som samles inn varierer basert på innhentingsmetode og verktøy, enten det er besøk på vår hjemmeside, kjøp av billetter, nyhetsbrev eller sosiale medier.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi behandler dine opplysninger:

Hvem vi er:

Countryfestivalen Seljord er Nordens største countryfestival, og blir arrangert hvert år i uke 30. I snitt gjester festivalen 25 000 besøkende i løpet av festivaluken.

Festivalens hjemmeside: www.countryfestivalen.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn:

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Vi samler inn følgende opplysninger:

  • Navn og e-postadresse: Dersom du har gitt oss et aktivt samtykke om at du ønsker å motta relevant informasjon fra oss via vårt nyhetsbrev. Eller dersom du har kjøpt billett til festivalen.
  • Informasjon om din bruk av www.countryfestivalen.no: Opplysninger som gir innsyn i hvilke undersider som besøkes, enhetskategori, nettleserinnstillinger og IP-adresse.
  • Dersom du har kjøpt festivalpass samler vi inn følgende personopplysninger: Fullt navn, full adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Festivalen samler ikke opplysninger om fødselsdato og personnummer. Vi samler heller ikke inn kredittkortopplysninger – dette gjøres av våre betalingsformidlere Abaris Consulting AS via festivalens bookingsystem. Disse opplysningene deles ikke videre til tredjeparter.

Hvorfor vi samler inn personopplysninger:

Vi samler inn personopplysninger for å kunne levere tjenester tilpasset ditt behov. Vi bruker opplysningene til å opprettholde og videreutvikle våre tjenester, samt tilpasse og målrette annonser og annen markedsføring. Opplysninger som samles inn i forbindelse med booking blir brukt til å sende deg faktura og betalingsbekreftelse på ditt kjøp.

Hvordan dine personopplysninger brukes:

Nyhetsbrev

Vi bruker din oppgitte e-postadresse for å kunne sende deg nyhetsbrev om artistlanseringer, aktiviteter og andre nyheter relatert til festivalen. Våre nyhetsbrevmottakere har selv meldt seg på via vår nettside eller konkurranser hvor de selv har gitt samtykke til å motta nyhetsbrev. Ved påmelding til nyhetsbrev lagres e-postadresse og navn, (og bosted der kunde har valgt å oppgi dette). Vi benytter oss av verktøyet Apsis, og alle personopplysninger lagres trygt i vår private Apsis-konto. Opplysningene deles ikke med andre og brukes kun til festivalens formål. Våre abonnenter kan enkelt melde seg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på en link som er en fast del av innholdet i alle nyhetsbrev som sendes ut. Dersom du melder deg av nyhetsbrevet er det automatisk sperret for at vi kan fortsette å sende deg informasjon, og du blir slettet fra listen. Abonnenter kan også svare på nyhetsbrevet og be oss om å få sine opplysninger slettet, eller be oss om å oppgi hva slags opplysninger vi har om personen.

E-post i forbindelse med festivalavvikling

Vi bruker også e-postadressen din om du har kjøpt festivalpass til Countryfestivalen Seljord. Det blir da sendt ut praktisk informasjon om ditt festivalopphold rett før festivalen går av stabelen. Disse e-postadressene blir ikke registrert som faste abonnenter på vårt nyhetsbrev, med mindre du har gitt oss aktivt samtykke da du bestilte billetten din.

Digital markedsføring

E-postadressen din vil også kunne bli brukt i vår digitale markedsføring, eksempelvis til målretting av annonser. Har du for eksempel deltatt på festivalen ved en tidligere anledning kan vi bruke din e-postadresse for å målrette annonser på årets festival. Vi bruker Facebook og Instagram som digitalt markedsføringsverktøy, og du vil da kunne oppleve at du får opp en annonse med festivalen som avsender i din nyhetsstrøm.

Kundeservice

Vi bruker også ditt telefonnummer dersom du har kjøpt festivalpass og deltatt på festivalen i løpet av de siste tre årene. Ditt telefonnummer brukes da for å kontakte deg slik at vi kan bistå deg med fremtidige bestillinger. Om du ikke ønsker å bli kontaktet via telefon, kan du enkelt be oss om å slette dine opplysninger når vi ringer deg, eller ved å sende en e-post til post@countryfestivalen.no.  Har du kjøpt festivalpass til årets festival bruker festivalen telefonnummeret ditt til å sende deg viktig informasjon i forkant av festivalen. Det blir da sendt ut to sms med praktisk informasjon uken før festivalen går av stabelen.

Analyse

For å gjennomføre statistikk og analyser innad i bedriften, benyttes kun anonymisert informasjon hentet fra våre nettsider og kanaler i sosiale medier. Verktøyet Google Analytics gir oss informasjonskapsler om hvordan våre besøkende bruker nettstedet vårt og hvilke nettsider de eventuelt blir henvist fra. Vi benytter denne informasjonen kun til å lage interne rapporter som brukes til å forbedre nettsiden og bedre forstå vår målgruppe og deres behov.

Hvordan du kan få tilgang til dine personopplysninger:

Du kan når som helst få tilgang til – og oppdatere – dine personopplysninger ved å sende oss en e-post til post@countryfestivalen.no

Hvem vi deler dine opplysninger med:

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, men ditt navn og din e-postadresse lagres og brukes til utsendelse av vårt nyhetsbrev, som du når som helst kan melde deg av. Du blir kun registrert som abonnent på vårt nyhetsbrev dersom du selv har gitt ditt samtykke. Ditt telefonnummer blir kun brukt til å kontakte deg for å bistå med eventuelle bestillinger og for å gi deg viktig informasjon i forkant av festival. Telefonnummeret ditt blir ikke delt med andre. Vi overfører heller ikke dine personopplysninger til land eller organisasjoner utenfor EU eller EØS.

Kun i tilfeller når norsk politi eller annen offentlig myndighet legger frem en rettslig kjennelse, beslagbeslutning eller tilsvarende krav om utlevering av informasjon må vi dele de opplysningene vi besitter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:

Dine personopplysninger blir lagret i inntil 3 år. Er du abonnent på vårt nyhetsbrev lagres opplysningene på ubestemt tid, frem til du eventuelt melder deg av og kundeforholdet blir avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 10 år i henhold til norsk regnskapslovgivning.

Dine rettigheter:

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke gitt etter denne Personvernerklæringen. Dette gjøres via avmeldingslink i våre nyhetsbrev. Du kan også trekke ditt samtykke ved å kontakte oss på post@countryfestivalen.no

Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger, eller å kreve retting av feilaktige opplysninger vi har lagret om deg. Dersom du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på e-post. Det er også mulig å sende en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener vår behandling av dine personopplysninger strider mot gjeldende personopplysningslov eller GDPR.

Cookie Policy:

Vi samler inn informasjon om din bruk av våre nettsider via informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin av våre nettsider. Dette gjøres av analytiske hensyn og til markedsføringsformål. Vi bruker tre “førsteparts” informasjonskapsler på www.countryfestivalen.no. Dette er JavaScript-koder koblet opp mot Google Analytics, som gir oss mulighet til å måle hvordan brukere samhandler med innhold på nettstedet vårt. Når du som bruker navigerer mellom nettsider, registrerer disse informasjonskapslene informasjon om sider du har sett, for eksempel nettadressen til siden. Googles JavaScript-koder bruker HTTP-cookies til å “huske” hva du som bruker har gjort på tidligere besøkte sider/interaksjoner med nettstedet.

Kontaktinformasjon:

E-post: post@countryfestivalen.no

Tlf: +47 35 05 51 64

Nordbygdivegen 60, 3840 Seljord

Våre samarbeidspartnere