Vinnere SjøormCountry 2018: Sentiment Falls og Karoline Taraldsøy

Vinnere SjøormCountry 2018: Sentiment Falls og Karoline Taraldsøy

27 July 2018, 03:36

Hvert år arrangerer vi talentkonkurranse for lovende countryartister. SjøormCountry har presentert en rekke fremragende norske countrytalenter, og i år fikk nye talenter en plass på scenen under Countryfestivalen. Det ble kåret vinner i to kategorier: Band og soloartist. I beinhard konkurranse gikk Sentiment Falls seirende ut som beste band, og Wild Whens sikret seg 2. plassen.Vinneren i kategorien soloartist ble talentfulle Karoline Taraldsøy!

Beste band: Sentiment Falls

Sentiment Falls hører til på scenen. De frir til publikum med lettlyttende musikk og en energisk scenetilværelse. Bandet ble opprettet i 2011 og har spilt flere konserter i Sverige, Tyskland og Texas. Denne gangen tok de turen til Seljord, Norge, og vant både juryen og publikums hjerte. Bandet spiller pop/rock i countryens tegn og du kan se dem på Hovedscenen fredag kl. 19.30 – og neste år, da de vil være en del av 2019-programmet.

vinner sjøorm

Beste soloartist: Karoline Taraldsøy

Karoline er en allsidig artist. Som trubadur leverer hun country og norsk festmusikk, og er i sitt ess når hun får spille “gamle svisker” i countrysjangeren. Årets beste soloartist skriver og komponerer musikken sin selv, hun er scenevant og har blant annet gitt ut eget visepop-album, Country-EP og flere singler. Karoline planlegger flere nye utgivelser året som kommer, så følg med! Taraldsøy kommer tilbake til Countryfestivalen neste år som en del av 2019-programmet.

vinner artist sjøorm

Våre samarbeidspartnere