Vinnere av festivalkåringer 2018

Vinnere av festivalkåringer 2018

28 July 2018, 10:45

Konkurranser og kåringer har blitt en hyggelig og god tradisjon på Countryfestivalen. Både kåring av beste lastebil på Trailercampen og talentkonkurransen SjøormCountry har vært faste gjengangere i mange år nå, det samme gjelder Right On-treffet. Det har også blitt innført en nyere kåring hvor festivalens beste camping skal hylles. Her finner du en oversikt over de ulike vinnerne i de forskjellige konkurransene. GRATULERER TIL ALLE SAMMEN! 

SjøormCountry

Finalen i årets SjøormCountry ble avholdt på fredagen i festivaluka. Artistene Sentiment Falls, The 7th Street Band, Wild Whens, Karoline Taraldsøy, Simon Aakre Pedersen og Tor-Ludvig Wårøy kjempet om seieren. Det var Sentiment Falls som til slutt trakk det lengste strået i kategorien ”band”, mens Karoline Taraldsøy gikk av med seieren i kategorien ”solo-artist”.

Beste lastebil på Trailercampen

Tradisjon tro samles festivalens største kjøretøy nederst på Dyrskuplassen. Med opp mot 150 biler og egen scene ved Mercedes-Benz hengeren, ble årets Trailercamp en stor suksess. Kl. 18.00 var det endelig tid. Årets bil skulle kåres. Med Captain Kane på scenen, et jublende og spent publikum og herlig festivalstemning ble det en fantastisk ettermiddag. Årets vinner av festivalens fineste lastebil ble: Torbjørn Skogheim, Norsk Sanering.

Festivalens beste camping

Tradisjonen tro skulle årets beste camping kåres, og festivalen fikk inn mange stilige, kreative, flotte og morsomme kandidater. Tre finalister ble valgt ut, og TO campingplasser står igjen med seier, heder og ære. Dette er juryens begrunnelse: 

Årets vinnere er begge så imponerende gjenomført at det måtte bli delt førsteplass i år. Årets vinnere har hvert sitt særegne tema som er både kreativt, detaljorientert, humoristisk og visuelt stilig. Det kommer tydelig frem at det ligger utallige timer med planlegging og hardt arbeid bak, og begge campene bidrar til å gjøre festivalcampen mer fargerik og morsom. Juryen klarte ikke å finne en favoritt blant de to campene – begge er i toppklasse!

Nabocampene Puz i wagon og Minions ble årets beste campinger på Countryfestivalen Seljord 2018!

Right On-treff

Årets Right On-treff ble også i år en stor suksess med stor deltagelse og oppmøte ved Cafescenen. Årets tur til en verdi av 10.000,-, som alle utstillere er med i trekningen av ble vunnet av Lars Olav Haugen med sin Chevrolet Corvette 1968-modell.

vinner sjøorm vinner artist sjøorm  åretslastebil.2018 Beste camping 2 beste camping 1 

Våre samarbeidspartnere