Vinnere av festivalkåringer 2017

Vinnere av festivalkåringer 2017

10 August 2017, 01:04

Konkurranser og kåringer har blitt en hyggelig og god tradisjon på Countryfestivalen. Både kåring av beste lastebil på Trailercampen og talentkonkurransen SjøormCountry har vært faste gjengangere i mange år nå, det samme gjelder Right On-treffet. Det har også blitt innført en nyere kåring hvor festivalens beste camping skal hylles. Her finner du en oversikt over de ulike vinnerne i de forskjellige konkurransene. GRATULERER TIL ALLE SAMMEN! 

SjøormCountry

Årets SjøormCountry ble avviklet for 6. år på rad. Nytt i år var at det ble kåret vinnere i to kategorier: Beste Band og Beste Soloartist. Finalistene som kjempet om seier i Beste Band var Arthur Stulien m/ band, Sons Of Vanity og Lausdrift. I kategorien Soloartist kjempet Aina Dyrud Wassevik, Annette Skullestad og Simon Aakre Pedersen. Sons Of Vanity og Annette Skullestad trakk det lengste strået i år.

Beste lastebil på Trailercampen

Tradisjon tro samles festivalens største kjøretøy nederst på Dyrskuplassen.  I år var det riktignok noe annerledes. Med utvidet camp, opp mot 100 biler og egen scene ved Mercedes-Benz hengeren, nådde årets Trailercamp nye høyder! Kl. 16.00 var det endelig tid. Årets bil skulle kåres. Med Captain Kane på scenen, et jublende publikum og oppholdsvær ble det en fantastisk ettermiddag. Årets vinner av festivalens fineste lastebil ble: Gøran Kristiansen, Turhus Maskin A/S. 

Festivalens beste camping

I år som ifjor skulle årets beste camping kåres, og festivalen fikk inn mange stilige, kreative, flotte og morsomme kandidater. Tre finalister ble valgt ut, og en campingplass står igjen med seier, heder og ære. Dette er juryens begrunnelse: Årets vinner har en gjennomført, detaljorientert og kreativ campingplass. Med et gjennomgående rosa-tema har vinneren alt fra rosa grill og  fartstriper på bilen til rosa klesvask på snor og badekar. Eierne stiller også i rosa matchende antrekk, og vognen er selvfølgelig helrosa. Juryen kunne flyttet inn på dagen! Årets beste camping på Countryfestivalen 2017 er CANDY WAGON. Gratulerer til Melissa Bertelsen og Hawk Christensen med seierstittelen! 

Right On-treffet

Årets Right On-treff ble også i år en stor suksess med stor deltagelse og oppmøtte på plassen ved Cafescenen. Vinner av årets USA-tur til en verdi av 10.000,- ble Wenche Kise. Vinner av årets Right On-treff med fineste bil ble Staale Bakka med sin Dodge Challenger 2008-modell.

Våre samarbeidspartnere