Vil du jobbe med festival?

Vil du jobbe med festival?

04 February 2019, 04:14

Er du vår nye personalansvarlig/prosjektleder?
Er du en menneskekjenner, brenner for festival- og kulturlivet og liker utfordringer? Vi ser etter en ny personalansvarlig/prosjektleder!

Omfang: Prosjekt
Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Snarest
Sektor: Privat
Sted: Oslo

Er dette deg?
Du er strukturert, løsningsorientert og har erfaring med å lede personell. Du skal jobbe tett på arrangementene Countryfestivalen Seljord og Seljordfestivalen. Du vil ha en sentral rolle i ledergruppen og få ansvaret med å ansette og koordinere personell på de ulike avdelingene. I festivalene vil du jobbe i et fremoverlent miljø, sammen med mennesker med mye erfaring og festivalkompetanse.

Vi ser etter deg som har god kjennskap til rekrutteringsprogrammet Mobilise eller lignende systemer (superbruker/global). Du vil styre samtlige prosesser i Mobilise tilknyttet disse arrangementene og være kontaktleddet for de som ønsker å søke jobb og etter hvert de ansatte på festivalene. Du vil samarbeide tett med øvrige avdelingsledere og sørge for at alle avdelingene får dekket ressursbehovet.

Du vil også være sentral under gjennomføring av festivalene i løpet av sommerhalvåret. Det må da påregnes noe reising i arbeidet.

Litt om Countryfestivalen Seljord AS og Seljordfestivalen AS:
Countryfestivalen Seljord AS er Nordens største countryfestival med sine 30 000 besøkende. Festivalen ble etablert i 1991 og har siden blitt arrangert i uke 30 hvert år. Seljordfestivalen AS er størst i sin sjanger med 15 000 besøkende, den etablert i 1999 og arrangeres i uke 27 hvert år. Begge festivalene arrangeres på Dyrskuplassen i Seljord, Telemark. Festivalene er vel etablert og besitter et høyt faglig kompetansenivå.

Interessert?
Ta kontakt med mathias@skagstind.no
For eventuelle spørsmål kan du ringe 917 49 075

Våre samarbeidspartnere