Viktig informasjon til våre gjester!

Viktig informasjon til våre gjester!

18 July 2018, 10:00

Forhåndsbestillingen til årets festival stenger fredag 20. juli

Det er fremdeles mulig å få plass på festivalcampingen inkl.camp/festivalpass, dette kjøpes nå ved ankomst. Dagsbilletter kan fremdeles kjøpes her på vår hjemmeside eller ved ankomst. For priser og mer informasjon om festivalen, se her 
Spørsmål? Tlf: 35 05 51 64

Totalforbud mot bruk av all åpen ild på festivalen

På grunn av ekstrem brannfare har brannsjefene i Telemark innført totalforbud mot bruk av åpen ild utendørs i hele fylket. Det er derfor forbudt med all grilling under festivalen – med unntak av elektrisk grill. Vi har alle et felles ansvar og ber dere derfor om å vise ytterst forsiktighet, også når det gjelder sigarettsneiper på campen og inne på festivalområdet. 

HUSK også å drikke nok vann, ta pauser fra solen og bruk solkrem :) 

Billetter

Dagspass og flerdagersbilletter gir KUN inngang til konsertområdet. Festivalpass inkl. camping og festivalpass inkl. overnatting på hotell/motell gir adgang til konsertområdet OG campingområdet. Har du kjøpt dagspass eller flerdagersbilletter og ønsker å bo på campingen/ha tilgang til campingen, kan du oppgradere til camping ved ankomst. Du betaler da for overnatting fra dagen du ankommer festivalen til og med søndag. 

Kart

Kart over festivalcampen og konsertområdet finner du her

Vakttelefon

Ring: 468 33 416 om du vil ha kontakt med vaktene

Sentrumsbuss og taxi

Busstransport fra festivalen går hver halvtime mellom 12.00-02.00 (torsdag, fredag og lørdag). Stoppesteder: Festivalen – Ingrid Slettensveg – Telesenteret – Seljord Ferieland – Seljord Camping – Seljord sentrum – Festivalen. 

Seljord taxisentral: 35 05 22 90

Åpningstider

Innsjekken: 09.00-01.00 hver dag (onsdag fra kl. 14.00)

Informasjonen: 08.00-01.00 hver dag (10.00-16.00 på søndag)

Billettluke: 17.00-01.00 tors-lør

Dusjanlegg: 08.00-23.00 hver dag

Program

Årets program byr på kvalitetsmusikk fra start til slutt. Over 20 band er booket til festivalens to scener. Hold deg oppdatert på programmet her. 

Aktiviteter

Det er mye moro som skjer på festivalen, se fullstendig oversikt over årets aktiviteter her

Isbiter

Er drikkevarene kalde? Det blir solgt isbiter på campen!

Opprydning

Alle på campen er ansvarlig for å rydde opp etter seg. Det er ikke lov å sette igjen sofaer eller annet utstyr. Om det settes igjen noe utstyr vil dette gi et gebyr til eier av plassen. 

Servering

Biff, burger, øl, drinker og vin! På Countryfestivalen Seljord er det noe for de fleste ganer. Les om våres serveringstilbud her.  

Følg festivalen i sosiale medier

Følg oss på snapchat: @countryseljord, og instagram: @countryfestivalen_no

 

Våre samarbeidspartnere