Vi er klare for en kanonlørdag på Dyrskuplassen!

Vi er klare for en kanonlørdag på Dyrskuplassen!

28 July 2018, 02:28

Etter en kjempefest i går, begynner festivalfolket å våkne til liv – og vi er klare for en ny dag.

Fredag var en fin dag. På tross av varmerekord og bittelitt slitne festivalgjengere var festivalområdet stappfullt av glade gjester som sang, danset og jublet til sine favoritter. Hovedscenen åpnet for publikum, og britiske My Darling Clementine satte standarden for kvelden med en glimrende opptreden (fikk du ikke sett dem i går? Ny sjanse i dag 18.30 når duoen spiller på Cafescenen – anbefales!). I ti-draget strømmet folk til for å se Gunslingers – Fjoset var stappfullt og stemningen var magisk. Sie Gubba avsluttet kvelden til stor jubel fra countryfolket.  

Vi er klare for en ny dag, og på scenene byr vi på Frode Haarstad, A.K. & The Brotherhood (SE), My Darling Clementine (UK), Hardhaus, Doug Adkins (US), Sons of Vanity, Wild Whens, Darryl Worley (US) – og sist, men ikke minst, Hellbillies og Too Far Gone. Se hele programmet her.

Det blir også arrangert Right On treff med utstilling av kjøretøy kl. 10-15 og Trailercampen har fullstappet program med blant annet autografsignering med Hellbillies, trailervors med Capt. Kane, burgerspisekonkurranse og kåring av beste camping og beste trailer. Sørg for at du tar en tur innom Trailercampen mellom 15.oo og 17.00.

Vi sees!

Våre samarbeidspartnere