Storsatsning på Trailercampen!

Storsatsning på Trailercampen!

24 August 2017, 12:00

Trailercampen har blitt en populær tradisjon på Countryfestivalen, og sammen med Mercedes-Benz inviterer vi igjen alle trailer- og truckinteresserte til campen sørøst på Dyrskuplassen.

Trailercampen på Countryfestivalen har blitt et viktig satsningsområde for Mercedes-Benz. De ønsker å skape en møteplass for alle sjåfører og transportentusiaster der ute. Tidligere erfaringer viser at trailercampen er et svært populært tilbud blant festivalgjestene, og det satses større for hvert år som går. I år er intet unntak. 

Sjåføren i fokus!

For aller første gang blir Mercedes-Benz sin trailercamp en del av det offisielle festivalprogrammet. Som 1 av 3 scener, og med utvidet plass, blir flere av årets konserter avholdt på dette området, samt aktiviteter og andre festligheter. Trailercampen kommer til å bli større enn noensinne, og Mercedes-Benz ønsker alle sjåfører, uavhengig av merke på traileren, velkommen til campen. 

Mercedes-Benz ønsker å styrke det allerede gode samholdet mellom norske sjåfører, og Countryfestivalen er en optimal arena for nettopp dette. Trailercampen skal være en sosial møteplass for alle med sterke bånd til transportbransjen, hvor man ikke bare skaper samhold i seg selv – man gjør det i festlige omgivelser med konserter, mat, campingliv og underholdning. 

Kåring av årets lastebil/truck

Tradisjon tro samles festivalens største kjøretøy nederst på Dyrskuplassen også i år, og vi skal kåre årets trailer/truck. 

I 2016 opplevde trailercampen besøksrekord, og konkurransen var stor da årets trailer skulle kåres. Nytt av året var kategoriene “US Trucks” og “Åpen Klasse”. Med Captain Kane på scenen, et jublende publikum og sol mellom fjellene ble det en fantastisk ettermiddag med lykkelige vinnere. Trailercampen i 2017 var ikke noe dårligere, fantastisk stemning! Den gode tradisjonen skal opprettholdes i 2018, så det er bare å polere trucken og stille den stolt ut. Flotte premier venter vinnerne.  

Countryfestivalen-2014-AMC-044

Vi sees på Trailercampen:)

Våre samarbeidspartnere