Servering

Servering

06 July 2016, 02:53

Countryfestivalen ønsker å servere sine gjester mat og drikke av ypperste kvalitet. Derfor er det lagt stor vekt på å skape hyggelige og innholdsrike mat- og drikkeopplevelser gjennom et spennende utvalg av serveringssteder. Her kan du lese litt mer om de forskjellige stedene.

biff

Buffalo Steakhouse er alle sultne festivaldeltakeres drøm. Her får du servert kjøtt av beste kvalitet. På menyen finner du blant annet både enkel og dobbel biff, hamburger, fiskeretter og pizza. Vi har rundt 120 sitteplasser, og mulighet for både drop in og bordbestilling. 

buffalo-1024x512

 

Sjøormen Vin og Ølbar er stedet for deg som har lyst på et forfriskende glass vin eller øl. Ta med deg venner eller kjæreste og del en flaske vin, eller smak på spennende lokal øl, mens dere får med dere noen av våre konserter på cafescenen. 

Sjøormen-Vinbar-kopi

 drikkeseljord

Sterke Nils Saloon er en skikkelig cowboybar som byr på et stort utvalg av drikkevarer. Her serveres det spennende drinker og ølvarianter. Baren gir flott innsikt til cafescenen og inneholder aktiviteter som underholder inn i de sene nattetimer. 

Sterke-Nils-Saloon-1024x440

Portion of fried eggs with bacon

Hill Country Cafe ligger ved cafescenen i hjertet av festivalen. Her har vi åpnet fra morgen til kveld og serverer blant annet nydelige retter basert på utmerkede råvarer.

hill cafe

Storegut Bar er festivalen sin bar ved hovedscenen. Her får du det du trenger for å slukke tørsten. Dette er en ren bar med drinker, vin og øl. 

skiltstor storegut mindre

Våre samarbeidspartnere