Servering

Servering

06 July 2016, 02:53

Countryfestivalen ønsker å servere sine gjester mat og drikke av ypperste kvalitet. Derfor er det lagt stor vekt på å skape hyggelige og innholdsrike mat- og drikkeopplevelser gjennom et spennende utvalg av serveringssteder. Her kan du lese litt mer om de forskjellige stedene.

buffalo-1024x512

Buffalo Steakhouse er alle sultne festivaldeltakeres drøm. Her får du servert kjøtt av beste kvalitet. På menyen finner du blant annet både enkel og dobbel biff, hamburger, fiskeretter og pizza. Vi har rundt 120 sitteplasser, og mulighet for både drop in og bordbestilling. 

 

Sjøormen-Vinbar-kopi

Sjøormen Vin og Ølbar er stedet for deg som har lyst på et forfriskende glass vin eller øl. Ta med deg venner eller kjæreste og del en flaske vin, eller smak på spennende lokal øl, mens dere får med dere noen av våre konserter på cafescenen. 

 

Sterke-Nils-Saloon-1024x440

Sterke Nils Saloon er en skikkelig cowboybar som byr på et stort utvalg av drikkevarer. Her serveres det spennende drinker og ølvarianter. Baren gir flott innsikt til cafescenen og inneholder aktiviteter som underholder inn i de sene nattetimer. 

hill cafe

Hill Country Cafe ligger ved cafescenen i hjertet av festivalen. Her har vi åpnet fra morgen til kveld og serverer blant annet nydelige retter basert på utmerkede råvarer.

 skiltstor storegut mindre

Storegut Bar er festivalen sin bar ved hovedscenen. Her får du det du trenger for å slukke tørsten. Dette er en ren bar med drinker, vin og øl.

Våre samarbeidspartnere