Ny solskinnsdag på Dyrskuplassen

Ny solskinnsdag på Dyrskuplassen

26 July 2018, 12:38

Sola skinte og gradestokken bikket 30. Det var en stekende varm, og fantastisk, start på festivalen i går.  Etter opprigg på campen samlet folk seg på festivalområdet, og stemningen var på topp da Rotlaus gikk på Cafescenen kl. 21.00! Det var en nydelig start på årets festival, og vi er mer enn klare for en ny solskinnsdag her på Dyrskuplassen.

I dag starter vi allerede kl. 12.00 i Ridehallen/Danselåven med Linedance-kurs. Hva med noen nye, kule moves til kveldens dansegulv? det koster 100 kr og du trenger ikke melde deg på, bare møte opp. Les mer her. 

På Cafescenen åpner vi kl. 13.00 med Red Planet, etterfulgt av navn som Bob Appel & Lars Albrecht (US), Capt. Kane & Big Trouble, Bill Iversen & Clutterbillies og Åsmund Åmli Band. Get Rhythm og Bob Appel & Lars Albrecht avslutter kvelden. Se fullt program her. 

Fra kl. 14.30 blir det også underholdning i Sterke Nils Saloon og på Trailercampen. På Sterke Nils Saloon spiller trubadur Frode Haarstad opp til god stemning, og Mercedes-Benz inviterer til quiz på Trailercampen kl. 15.00, samt morsomme leker og konkurranser.  

Vi gleder oss til ny festivaldag – så la oss bare å sparke den i gang! :)

P.S. Husk å drikk vann folkens, i dag blir det varmt!

Våre samarbeidspartnere