Kåring av festivalens beste campingplass!

Kåring av festivalens beste campingplass!

11 April 2018, 03:08

Bamping, Glamping, Damping, Geek Camping, 50 Shades of Camping… Det er nesten ingen ende på hvor mange trender som har oppstått i campingmiljøet de siste årene, og vi oppfordrer nå våre campinggjester til å sette sitt eget preg på campingverdenen.

Vi kårer festivalens beste campingplass!  Hva skal ditt tema være? Hvorfor er din campingplass den beste? Her kan man gå “all in” eller nøye seg med en potteplante og et lite inngangsskilt. Det viktigste er at du setter ditt personlige preg på din campingplass. 

Hvordan kan jeg delta i kåringen?

Et jury bestående av et utvalg av festivalens ansatte vil rusle rundt på campingområdet under festivalen og vurdere de ulike campingene. Juryen vil kåre en vinner basert på et eller flere av følgende kriterier: 

-Kreativitet/originalitet

-Dekorering

-Tema

-Atmosfære

Vil du at juryen skal ta en tur innom og se på din campingplass? 

Alt du behøver å gjøre er å legge ut et bilde på din instagram med hashtag#bestecampingcountry, eller på vår Facebookside. Du kan også legge ut bilde på din egen Facebookside med tag @Countryfestivalen og #bestecampingcountry.

Vinneren får festivalpass til Countryfestivalen 2019. 

Så da er det bare å starte planleggingen. Vi gleder oss til å se!

Vinner av Årets beste camingplass 2017: Candy Wagon!

Årets beste campingplass 2017 har en gjennomført, detaljorientert og kreativ campingplass. Med et gjennomgående rosa-tema har vinneren alt fra rosa grill og  fartstriper på bilen til rosa klesvask på snor og badekar. Eierne stiller også i rosa matchende antrekk, og vognen er selvfølgelig helrosa. Juryen kunne flyttet inn på dagen! 

Årets beste camping på Countryfestivalen 2017 er CANDY WAGON. Gratulerer til Melissa Bertelsen og Hawk Christensen med seierstittelen! 

Beste camping

Beste camping

Vinner av Årets beste camingplass 2016: Saloon!

Vinneren av årets Campingplass 2016 har vist at de innehar både kreativitet og gjennomføringsevne. Campingplassen er stilren og innbydende samtidig som tema passer perfekt inn på festivalen. Alt fra navn til dekorelementer er gjennomtenkt og gjestene er sjarmerende som få. Gratulerer til Saloon!

Saloon vant et festivalpass, samt masse heder og ære. Vinnercampen ble introdusert på scenen under festivalen! 

a%cc%8arets-campingplass

Våre samarbeidspartnere