Kåring av festivalens beste campingplass!

Kåring av festivalens beste campingplass!

11 April 2018, 03:08

Bamping, Glamping, Damping, Geek Camping, 50 Shades of Camping… Det er nesten ingen ende på hvor mange trender som har oppstått i campingmiljøet de siste årene, og vi oppfordrer nå våre campinggjester til å sette sitt eget preg på campingverdenen.

Vi kårer festivalens beste campingplass!  Hva skal ditt tema være? Hvorfor er din campingplass den beste? Her kan man gå “all in” eller nøye seg med en potteplante og et lite inngangsskilt. Det viktigste er at du setter ditt personlige preg på din campingplass. 

Hvordan kan jeg delta i kåringen?

Et jury bestående av et utvalg av festivalens ansatte vil rusle rundt på campingområdet under festivalen og vurdere de ulike campingene. Juryen vil kåre en vinner basert på et eller flere av følgende kriterier: 

-Kreativitet/originalitet

-Dekorering

-Tema

-Atmosfære

Vil du at juryen skal ta en tur innom og se på din campingplass? 

Alt du behøver å gjøre er å legge ut et bilde på din instagram med hashtag#bestecampingcountry, eller på vår Facebookside. Du kan også legge ut bilde på din egen Facebookside med tag @Countryfestivalen og #bestecampingcountry.

Vinneren får festivalpass til Countryfestivalen 2020. 

Så da er det bare å starte planleggingen. Vi gleder oss til å se!

Vinnere av årets beste campingplass 2018: Puz i Wagon & Minions!

Årets vinnere er begge så imponerende gjenomført at det måtte bli delt førsteplass i år. Årets vinnere har hvert sitt særegne tema som er både kreativt, detaljorientert, humoristisk og visuelt stilig. Det kommer tydelig frem at det ligger utallige timer med planlegging og hardt arbeid bak, og begge campene bidrar til å gjøre festivalcampen mer fargerik og morsom. Juryen klarte ikke å finne en favoritt blant de to campene – begge er i toppklasse!

bestecamping

Vinner av Årets beste campingplass 2017: Candy Wagon!

Årets beste campingplass 2017 har en gjennomført, detaljorientert og kreativ campingplass. Med et gjennomgående rosa-tema har vinneren alt fra rosa grill og  fartstriper på bilen til rosa klesvask på snor og badekar. Eierne stiller også i rosa matchende antrekk, og vognen er selvfølgelig helrosa. Juryen kunne flyttet inn på dagen! 

Beste camping

Vinner av Årets beste camingplass 2016: Saloon!

Vinneren av årets Campingplass 2016 har vist at de innehar både kreativitet og gjennomføringsevne. Campingplassen er stilren og innbydende samtidig som tema passer perfekt inn på festivalen. Alt fra navn til dekorelementer er gjennomtenkt og gjestene er sjarmerende som få. Gratulerer til Saloon!

a%cc%8arets-campingplass

Våre samarbeidspartnere