Brad Paisley snudde Seljord på hodet

Brad Paisley snudde Seljord på hodet

29 July 2017, 11:47

Brad Paisley holdt koken fra første til siste låt og imponerte stort med tekniske og krevende gitarriff og stødig vokal. Countrystjernen takket det flotte publikummet vi har her i Seljord og la ikke skjul på at fjellene som omringer festivalområdet og dere fikk han til å føle seg som hjemme.

Festivalområdet var stappfullt av glade gjester som sang, danset og jublet til sine favoritter! Aldri har festivalen hatt en så stor rigg og konserten trakk rekordmange førstegangs- besøkende. Ca. 11 000 mennesker befant seg på området under Paisley-konserten og de fleste ble igjen neste konsert, da Telemarks-bandet Byting skulle avslutte kvelden. For dette var også kvelden for Telemarksband – med Ni Liv, Terje Sending, Ugras, The Boots Band og Spinning Wheels ft. Scott Scovill på scenen, feiret publikum de mer lokale musikkheltene. 

Festivalen hadde også besøk av andre verdensstjerner i går da FMX-utøveren Andre Villa tok med seg Oliver Lie fra Norge, Bryce Hudson fra USA og Ryan Brown fra Australia. De leverte et spektakulært show både for tilreisende og festivalens gjester.

Vi er klare for en ny dag i dag etter en svært vellykket fredag, og på scenene byr vi på Twang Gang, Hawk Christensen, The Boots Band, Redd Volkaert & A-11, Get Rhythm – og sist, men ikke minst, publikumsfavorittene STAUT og Vassendgutane. Se hele programmet her.

Det blir også arrangert Right On treff med utstilling av kjøretøy kl. 11, med blant annet et gjestebesøk av Ford Mustangen «Lillegul» fra Børning-filmene.

Siste mulighet til å lære seg noen frekke Linedance-moves som kan vises på kveldens dansegulv!
I dag, kl. 12.00 i Ridehallen/Danselåven.

Vi skal kåre Årets Beste Camping,  i Trailercampen rundt kl. 16.00. Det blir trukket ut 3 finalister og en av disse blir den heldige vinneren av Årets Camping som vinner 2 festivalpass til neste års festival, og selvfølgelig heder og ære.
Det blir også Trailervors på Trailercampen med musikk fra Capt.Kane og kåring av Årets Lastebil.
Sørg for at du befinner deg på Trailercampen kl. 15-17.00.

Vi sees!

 

Våre samarbeidspartnere