Praktisk informasjon

Countryfestivalen Seljord er Nordens største countryfestival, og blir i 2019 arrangert for 21 gang! Gjennom sine 21 år har festivalen plassert over 50 000 campingvogner, telt og bobiler, hatt besøk av nesten 500 000 publikum og hele 213 artister deriblant noen av verdens største countrystjerner. Her kan du finne praktisk informasjon om festivalen som hvert år arrangeres i uke 30. Har du flere spørsmål? Ta kontakt! 

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

30 05 Kart Countryfestivalen Seljord festivalområdet

Transport til og fra festivalområdet

SENTRUMSBUSS 

torsdag, fredag og lørdag kl. 12.00 – 02.00 

Hvert 30.min fra festivalen til følgende stopp: 

Ingrid Slettensveg – Telesenteret – Seljord ferieland – Seljord Camping – Seljord sentrum – festivalen

 

BESTILLING AV MINIBUSS

Kjetil’s Tur: tlf.nr. 90 14 64 10 / 97 52 91 11

 

TAXI

Seljord Taxisentral: tlf.nr. 35 05 22 90

 

414069-10-1331066108141

Hittegods

Om du skulle være så uheldig å miste noe på festivalen er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til informasjonen ved hovedinngangen. Her er det åpent så lenge festivalområdet er åpent, samt søndag fra 09:00 – 16:00. På mandag blir alt av hittegods levert til Dyrskun  (e-post: post@dyrskun.no ).

 

huniketillatt

Dyr ikke tillatt

Det er ikke tillatt med hund/dyr på festivalen, dette gjelder hele festivalområdet inkludert campingen. Unntak er førerhund!

IMG_4577

Campingplassen

På campingen er det inkludert en plass, men om du skal besøke festivalen uten å bo på camping finnes det dagparkering. 

IMG_0210

Informasjon

Informasjonen finner du i huset til høyre for hovedinngangen inne på området. Her kan du ta kontakt om du har spørsmål til billetter, camping, hittegods eller annet under festivalen. 

Rullestolbrukere

Handikap-toalett finnes inne på festivalområdet. Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. Ledsagerbillett gjelder på dagsbillett. 

Har du spørsmål? Kontakt oss! 

 

Medbrakt mat og drikke

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt inne på festivalområdet. På festivalområdet selges derimot mat for de fleste ganer;  pizza, hamburgere, vegetarmat, biff, frokost, pølser, m.m. Det er selvfølgelig lov å ta med både mat og drikke inn på campingen.

legokamera

Fotoregler

Opptaksutstyr for lyd og bilde er ikke tillatt. Pressefotografer må ha særskilt tillatelse. Mobiltelefoner med kamera, og kompaktkamera er lovlig å ta med inn.

kids-00144

Pass på ørene dine

4 dager på festival kan bety mye lyd for ørene dine. Vil du vite mer om beskyttelse av hørselen din? Besøk www.ørepropper.no.

Paraply

Vi håper selvsagt på solskinn, men skulle det blir fare for regn bør du ta med deg en regnfrakk. Av sikkerhetsmessige grunner tillates ikke paraply. Du får også kjøpt regnponcho inne på området. 

Basseng

Av sikkerhetsmessige hensyn vil vi begrense antall basseng og vannbaljer på området. Det er derfor ikke tillat å ta med dette inn på campingområdet. 

toalett-wc-skilt

De siste årene har vi utvidet vår toalettkapasitet, både flere steder på campingplassen og sentrale deler av festivalområdet. For campingjester har vi flere dusjer med varmtvann, en rekke vannposter og tømmestasjoner for bobiler. For mer informasjon om plassering ta kontakt med våre vakter under festivalen. Dusj koster kr. 20,- for 4 minutter. 

Personvernerklæring

Nysgjerrig på hvordan vi behandler dine opplysninger? Klikk her

Våre samarbeidspartnere