SjøormCountry 2018

SjøormCountry 2018

Er du glad i å synge, liker countrymusikk og drømmer om å stå på en scene foran et stort publikum? Da bør du melde deg på årets SjøormCountry under Countryfestivalen.

Hvert år arrangerer vi talentkonkurranse for lovende countryartister. SjøormCountry har presentert en rekke fremragende norske countrytalenter, og i år ønsker vi å tilby nye talenter en plass på scenen under Countryfestivalen.

I 2018 arrangerer vi SjøormCountry for niende gang. Vi deler i år inn konkurransen i to klasser – med og uten band. Har du ikke eget band, får du som finalist øve inn reportoaret ditt med vårt husband dagen før finalen. I finalen spilles det to låter av hver deltaker.
Det kåres to vinnere: beste band og beste enkeltartist. I juryen sitter det dyktige fagfolk med lang erfaring fra musikkbransjen.

Vi betaler i premie kr. 7000,- til band og kr. 3000,- til enkeltartister for å delta på SjøormCountry. Vinnende band får spille på hovedscenen under årets festival og vinnerne i begge klasser får spilleoppdrag på Countryfestivalen 2019. Festivalen ordner da med backingband til enkeltartisten. På bakgrunn av påmelding med presentasjon velger juryen ut tre finalister i hver kategori. 

 

Finalister 2018

Band

Sentiment Falls

The 7th Street Band

Wild Whens

Artister u/band

Karoline Taraldsøy

Simon Aakre Pedersen

Tor-Ludvig Wårøy

Vinnere av SjøormCountry 2017

Du ser vinnerne av SjøormCountry 2017 på scenen under årets festival: 

Beste band: Sons of Vanity

Beste enkeltartist: Anette Skullestad

 

 

 

Våre samarbeidspartnere