SjøormCountry 2019

SjøormCountry 2019

Er du glad i å synge, liker countrymusikk og drømmer om å stå på en scene foran et stort publikum? Da bør du melde deg på årets SjøormCountry under Countryfestivalen.

Hvert år arrangerer vi talentkonkurranse for lovende countryartister. SjøormCountry har presentert en rekke fremragende norske countrytalenter, og i år ønsker vi å tilby nye talenter en plass på scenen under Countryfestivalen.

I 2019 arrangerer vi SjøormCountry for tiende gang. Vi deler i år inn konkurransen i to klasser – med og uten band. Har du ikke eget band, får du som finalist øve inn repertoaret ditt med vårt hus-band dagen før finalen. I finalen spilles det to låter av hver deltaker.
Det kåres to vinnere: beste band og beste enkeltartist. I juryen sitter det dyktige fagfolk med lang erfaring fra musikkbransjen.

Vi betaler i premie kr. 7000,- til band og kr. 3000,- til enkeltartister for å delta på SjøormCountry. Vinnende band får spille på hovedscenen under årets festival og vinnerne i begge klasser får spilleoppdrag på Countryfestivalen 2020. Festivalen ordner da med backingband til enkeltartisten. På bakgrunn av påmelding med presentasjon velger juryen ut tre finalister i hver kategori. 

Påmeldingen er nå stengt. Har du spørsmål, kontakt oss på sjoormcountry@countryfestivalen.no (tlf: 905 40 271)

 

Finalister

Band:

  1. Tor-Ludvig-Bånn Jolly Band
  2. The Wildhorses
  3. Little Countryband

Solo artister:

  1. Aina D.Wassvik
  2. Olaug Elise Alvheim
  3. Lena H. Høibø

Vinnere av SjøormCountry 2018

Du ser vinnerne av SjøormCountry 2018 på scenen under årets festival: 

Beste band: Sentiment Falls

Beste soloartist: Karoline Taraldsøy

 

 

 

Våre samarbeidspartnere