SjøormCountry 2017

SjøormCountry 2017

Er du glad i å synge, liker countrymusikk og drømmer om å stå på en scene foran et stort publikum? Da bør du melde deg på årets SjøormCountry under Countryfestivalen.

Hvert år arrangerer vi talentkonkurranse for lovende countryartister. SjøormCountry har presentert en rekke fremragende norske countrytalenter, og i år ønsker vi å tilby nye talenter en plass på scenen under Countryfestivalen.

I 2017 arrangerer vi SjøormCountry for åttende gang. Og nå tar vi dette et steg videre. Vi deler i år inn konkurransen i to klasser – med og uten band. Har du ikke eget band, får du som finalist øve inn reportoaret ditt med vårt husband dagen før finalen. I finalen spilles det to låter av hver deltaker.
Det kåres to vinnere: beste band og best enkeltartist. I juryen sitter det dyktige fagfolk med lang erfaring fra musikkbransjen.

Påmelding

Vi betaler i premie kr 7000 til band og kr 3000 til enkeltartister for å delta på SjøormCountry. Vinnende band får spille på hovedscenen under årets festival og vinnerne i begge klasser får spilleoppdrag på Countryfestivalen 2018. Festivalen ordner da med backingband til enkeltartisten.

På bakgrunn av påmelding med presentasjon utpeker vi tre finalister i hver gruppe. Send påmelding med link til Youtube eller vedlegg til post@countryfestivalen.no

Bidrag sendes inn til: 
post@countryfestivalen.no eller 
Torhild Eikland, Tegleverksvn 4, 3850 Kviteseid. 

For spørsmål ta kontakt på tlf. 35 05 51 64 eller post@countryfestivalen.no

Våre samarbeidspartnere