André Villa FMX Show

André Villa FMX Show

Countryfestivalen Seljord får besøk av noen av verdens fremste FMX-førere i sommer, når André Villa FMX Show går av stabelen på Dyrskuplassen. Det blir et forrykende show med halsbrekkende hopp og triks, og mannen bak showet, André Villa, har tatt med seg verdenseliten for anledningen.

André Villa har vært profesjonell FMX-utøver i over 15 år, med flere pallplasseringer i X-Games og andre internasjonale konkurranser. Nå har han lagt konkurransekarrieren på hylla og retter fokuset mot å underholde det norske folk. I løpet av festivaluken får alle festivalgjester anledning til å se et actionfylt show med imponerende triks. Utøverne følger en optimal koreografi som innebærer høye og lange hopp, avanserte triks og til tider flere utøvere i luften samtidig.

Dette er et show i sin egen klasse som passer for absolutt alle, det er faktisk umulig å ikke følge spent med. Gå ikke glipp av noe av det råeste sommeren har å by på av ekstrem underholdning. Få med deg André Villa FMX Show på Countryfestival Seljord, fredag 28. juli.

Kjøp festivalpass til fredag her

Våre samarbeidspartnere