André Villa FMX Show 2017

André Villa FMX Show 2017

Countryfestivalen Seljord får besøk av noen av verdens fremste FMX-førere i sommer, når André Villa FMX Show går av stabelen på Dyrskuplassen. Det blir et forrykende show med halsbrekkende hopp og triks, og mannen bak showet, André Villa, har tatt med seg verdenseliten for anledningen.

André Villa har vært profesjonell FMX-utøver i over 15 år, med flere pallplasseringer i X-Games og andre internasjonale konkurranser. Nå har han lagt konkurransekarrieren på hylla og retter fokuset mot å underholde det norske folk. I løpet av festivaluken får alle festivalgjester anledning til å se et actionfylt show med imponerende triks. Utøverne følger en optimal koreografi som innebærer høye og lange hopp, avanserte triks og til tider flere utøvere i luften samtidig.

Dette er et show i sin egen klasse som passer for absolutt alle, det er faktisk umulig å ikke følge spent med. Gå ikke glipp av noe av det råeste sommeren har å by på av ekstrem underholdning.

Få med deg André Villa FMX Show på Countryfestival Seljord, fredag 28. juli kl. 19.00! Showet foregår ved hovedporten til Dyrskuplassen!

Billetter: 

Barn under 12 år kr. 100,- 

Voksne kr. 200,- 

Billett for voksne som gjelder både FMX show og adgang til arrangementsområdet fredag 28. juli, kr. 795,- 

NB! Showet er gratis for de som bor på campingen!

Kjøp festivalpass til fredag her, eller kjøp billetter i døra!

FMX-teamet

photoc cameron baird

André Villa – Norge

Ryan Brown – Australia

Bryce Hudson – USA

Oliver Lie – Norge

Våre samarbeidspartnere