Camping

Camping

Skal du bo på Camping under sommerens festival? Bra! Det er en stor fornøyelse å ha camping på festival. Glade folk som er hos oss 24 timer i døgnet gjør at festivalopplevelsen blir noe helt unikt. 

Campingen på Countryfestivalen Seljord er delt i 5 områder; Ungdoms-camp, Voksen-camp, Stille-camp, Trailer-camp og Right On-camp. Campingplassene er store og for å kunne ivareta sikkerheten til dere som bor her og sikre at alle får et best mulig opphold her i Seljord, har vi noen rutiner og regler både vi som arrangør og du som gjest må følge. Så pakk bilen, vi sees!

lastebil

Voksen Camp

På rødcamp bor alle som ønsker seg på festivalcamp uten noen spesielle interesser. Det er ordinære ordensregler og publikum i alle aldre. Campen ligger øst på Dyrskuplassen, med eget matutsalg, dusjanlegg og toalett. 

Countryfestivalen-2014-tor-216

Ungdoms Camp

Denne campen ligger vest på Dyrskuplassen, og kjennetegnes kanskje for mange ved at det er her festen både starter og slutter. Det er et ungt klientell som ofte ligger på Blå Camp. Området har eget matutsalg, toaletter og dusjer. 

lastebil_forside

Trailercamp

Denne campen ligger sørøst på Dyrskuplassen, og forbeholdt trailere, trucker og andre større nyttekjøretøy. Campen tar kun 100 biler, så her er det førsta mann til mølla. I 2014 ble det gjort et løft på trailercampen, og i samarbeid med Mercedes-Benz gjennomførte festivalen en kåring av Årets Lastebil. Bestilling gjøres på telefon, 35 05 51 64 eller e-post.

Countryfestivalen-2014-AMC-050

Right On-camp

Right On-campen er for alle entusiastkjøretøy som: Amcar, Classic, Gatebil, hobbybiler etc. Klubber, vennegjenger og andre som ønsker det, får plass samlet på campingen.Campen ligger helt øst på Dyrskuplassen og er kjent for sin helt særegne gode stemning, da den kun er forbeholdt entusiastkjøretøy. Bestilling gjøres på telefon, 35 05 51 64 eller e-post.  Les mer om Right On-treffet her!

Stillecamp

Vi har et eget alternativ for de som ønsker et roligere alternativ, både på dag og kveld. Her skal det støynivået være lavt, og egne regler gjelder. 

campingvogn680

Kart over området

30 05 Kart Countryfestivalen Seljord festivalområdet

Regler og rutiner!

Brann

Åpen ild er ikke tillatt, og grilling skal kun foregå utendørs. 

Forlat aldri glødende grillkull, og plasser engangsgriller slik at andre ikke kan tråkke eller falle på den. Ved de fleste porter til campingområdet er det plassert tønner til forsvarlig lagring av grillkull og brukte engangsgriller.

All bruk av fyrverkeri er strengt forbudt og fører til umiddelbar bortvisning fra festivalen. 

Grunnet brannfare er Høyballer strengt forbudt på hele festivalområdet.

IMG_0231

Strøm

De av våre gjester som har bestilt camping med strøm må ha med skjøtekabel på min. 25m som er isolert, jordet og godkjent for utendørs bruk.

Det er beregnet maks 500 watt pr. campingenhet. Prioriter bruken av strømmen, som eksempel så kan ikke kaffetrakter, varmeovn og TV brukes samtidig. 

Det er begrenset med strøm på Dyrskuplassen, så husk å spesifisere i din bestilling om du ønsker strøm. Grunnet begrensninger på strømuttak gjelder første mann til mølla prinsippet. 

DSC_0331

Ro og orden

Normal ro og orden gjelder på campingområdet, følg vaktenes instruksjoner om ting blir påtalt. 

Politi patruljerer festivalområdet, og disse blir tilkalt etter behov

På arrangementområde er det forbudt med hund.

Det er ikke tillatt med dyr på festivalområdet (gjelder ikke førerhund).

Det er ikke tillatt å ta med seg alkohol inn på skjenkeområda eller uten for arrangementsområdet.

For at det skal væra god trivsel på festivalen må alle holde den plassen der de bor ryddig. Alt av møbler/inventar o.l og/eller campingvogner, kombicamper o.l må tas med ved avreise. Nevnt utstyr som blir satt igjen vil bli etterfakturert til den personen plassen er registrert på, med opptil kr. 5000,- i renovasjonsgebyr.

Det er ikke tillat å gå med våpen (også kopier) og/eller kniv på festival- området!

Bruk og/eller salg av narkotika er ikke akseptert og mistanke vil bli anmeldt til politi umiddelbart.

Annet

Det er er tillat å spille musikk på ”normalt” nivå frem til kl 01.00! Etter kl 01.00 kan bare svært lav musikk tillates på campingplassen. Brudd på dette vil føre til beslag av lydanlegg og eventuelt bortvisning frå festivalen. Alle vakter har instruks om å håndheve dette strengt.

All bruk av lydhorn på kjøretøy er strengt forbudt og fører til bortvisning!

Det er ikke tilltatt med badestamper og anordninger på busser, vogner eller biler. Uoriginale anordninger på tak, som eksempelvis verandaer, rekkverk o.l er av sikkerhetsmessige grunner ikke tillatt og vil ikke bli sluppet inn på området.

 

Våre samarbeidspartnere