Billetter

Billetter

Velkommen til Countryfestivalen Seljord 2018 :-) 
NB! ALDERSGRENSE 18 ÅR!
 
Online-salget av billetter til festivalen i 2018 åpner i løpet av høsten 2017. Det er mulig å forhåndsbooke festivalpass på telefon: +47 350 55 164
 
NB! Dagspass og flerdagersbilletter gir KUN inngang til konsertområdet. Du må ha campingbånd (festivalpass inkl. camping) for å komme inn på campingområdet. 

Ulike festivalpassmuligheter

campingvogn680

Festivalpass inkl. camping

Ønsker du å bo på Festivalcampingen? Selvsagt! Her er det fart og moro fra morgen til kveld, om du ønsker det. Vi har 4 inndelte campingområder, forhåpentligvis noe for en hver smak. Les mer om å bo på camping her!

seljordfolkehoyskole

Festivalpass inkl. overnatting på hotell/motell

Festivalpass men vil bo under tak? Forståelig, deilig med dusj! Vi har samarbeidsavtaler med Seljord Folkehøgskole. Les mer her

Countryfestivalen-2014-fre106

Festivalpass uten camping og overnatting

Flere dager på festivalen, men har et annet sted å bo? Da er festivalpass noe for deg. Her får du inngang til festivalområdet de dagene du ønsker, uten innpass til campingen. Vel møtt!

 

Dwight Yoakam

Dagspass!

Mye å gjøre på jobben, eller er det kanskje kun en artist du virkelig MÅ se? Dagspass kan da passe for deg. Her får du tilgang til festivalområdet en hel dag. Passet gir ikke tilgang til Campingen. Håper vi sees. 

Våre samarbeidspartnere