Vassendgutane

Vassendgutane

 Vassendgutane er tilbake på Vinstra. Det betyr allsang, fest og fulle hus! 

I  1996 samlet det seg 5 unge ”KARA” på Ungdomshuset i Åmdalen i Ørsta  til den første øvingen i Vassendgutane sin tidsreise.

Etter en tid med mange øvinger kom Ungdomslaget og ønsket ”Gutane” til å spille på ”Storlygarkveld” på Ungdomshuset. Dette takket de glade karene ja til. Honoraret ble en halvfull gryte med usolgte pølser og 264 kroner kontant utbetalt. 

Siden den tid kan en trygt si at ting har hatt den rette utviklingen. I 2017 er Vassendgutane blitt en merkevare synonymt med fulle hus og stormende jubel på alle konserter. Orkesteret opptrer over hele vårt vidstrakte land til glede både for seg selv og et lojalt trofast publikum. Før jul (2016) slapp de en rykende fersk live DVD fra Seljord, som har høstet glitrende kritikker i fra pressen og bandets trofaste fanskare. Bandet slapp også to nye singler på Spotify våren 2017.

På kryss og tvers 2017

Med over 20 år  sammenhengende turnèring, med 8 cd utgivelser, 3 live DVDer og hele 60000 følgere på sosiale medier, gyver et av Norges mest populære liveband i gang med 2017 turneen: ”På kryss og tvers 2017”. Bandet leverer nytt konsertprogram, som ble presentert for pressen lørdag 14.  januar i hjembygden Ørsta.

 Vi fokuserer på det visuelle, opplyser bandets manager.  Nytt lysdesign er under produksjon og bandet forsterker også selve lydproduksjonen, slik at det blir et behagelig lydnivå på bandets konserter. Vassendgutane er også veldig stolte over å kunne meddele at de har knyttet til seg Henning Antonsen på steelgitar. Henning er en av ”musikkpolitiets” favoritter, og regnet som en av de ledende på sitt instrument i vårt langstrakte land.

En ”kryss og tvers konsert” med Vassendgutane vil i 2017 inneholde en del av bandets eldre låter kledd i 2017 drakt, og selvsagt orkesterets monsterhits som publikum elsker å synge med på.

Vassendgutane 2017 ”På kryss og tvers” er: 

Sindre Aam – Vokal, Bass

Arthur Johan Bjørdal – Vokal, akkgitar

Ernst Olav Brune – Trekkspel

Rune Ståle Brautaset – Vokal, akkgitar

Frank Willy Utgård – Elgitar, vokal

Henning Antonsen – Steelgitar, vokal

Kim Erik Lillestøl – Trommer, vokal

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere