Twang Gang

Twang Gang

En arv, en twang, en tid. Der dansegulvene duver og lufta damper av svette.  Pulsen vibrerer i høyspent ståbass. Lynraske fingrer plukker gitar. Strenger puster og vrenger og vrir seg, mens beaten dunker som ekstra hjerteslag i bringa. Countryknekk i stemmen. Brylkrem i håret. Sangen i taket, beina på jorda.

Twang Gang spiller countryinspirert rockabilly slik Johnny Burnette, Elvis, Johnny Cash, Eddie Cochran og Joe Clay gjorde da magien ble skapt på 50-tallet: Nakent. Ærlig. Lekent og tidløst – og ikke minst dirrende stramt.

De vil at du skal kjenne det i både bena og hjertet. At du skal trampe takten, tenke at livet er fint, og drikke øl. Og ikke minst danse, eller kanskje bare kikke på de som gjør det mens du brebeint knekker litt diskrè i hoftene selv.

Trioen leverer både egne låter og nøye utvalgte cover, uten å gjøre originalene til tvangstrøyer. De signerer i stedet med sin helt særegne twang – enten det er rockabilly, rock’n’roll, instrumentaler eller ballader.  Twang Gang bygger bro mellom fortid og nåtid, og veien fra Voss til Memphis har aldri vært kortere enn nå. Vossaguttene har rocka festivaler, klubber og kneiper fra Alta i nord til Arendal i sør. 

Nå kommer de også til Seljord!

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere