The Honky Tonk Tornados feat. G. Thomas & Steff Nevers

The Honky Tonk Tornados feat. G. Thomas & Steff Nevers

The Honky Tonk Tornados oppstod under en konsert i Spania tidlig i 2017 der artistene G.Thomas og Steff Nevers opptrådte sammen på scenen under en vennefestival i utkanten av Torrevieja. En musikalsk kjemi oppstod på scenen og folks bemerkning var overveldende. Gutta har nå inngått et musikalsk samarbeid der de fremfører og dyrker honky tonk country av ypperste klasse. Vi får høre låter fra tidlig 60 tall til de seneste års honky Tonk musikk , der artistene blander låter fra egen platekatalog til meget kjente slagere fra musikkhistorien.

G. Thomas

G. Thomas er en pioner innen countrymusikken både i Norge og Europeisk sammenheng. For ikke så lenge siden feiret han 35 år som profesjonell plateartist. Den norske countrylegenden har gitt ut 11 soloalbum og hatt flere bidrag på diverse samleplater. I sin lange karriere har Gunnar (som han egentlig heter ) hatt et nært og unikt forhold til amerikansk country musikk. Han har besøkt Nashville jevnlig de siste 30 årene og han har vært support for outlaw countryens største legender ’THE HIGHWAYMEN’ ( Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson og Kris Kristofferson ). G. Thomas har opptrådt i diverse TV-program og fikk i tillegg æren av gjøre duett med Waylon Jennings live og på album i Oslo Spektrum. Samtidig har han hatt et livslangt samarbeid med den legendariske Bobby Bare og en rekke andre amerikanske artister.
G.Thomas har opptrådet på de fleste countryfestivaler i Skandinavia og turnert over store deler av Europa samt CMA festivalen i USA. Han har flere musikalske prosjekter han jobber på og sår stadig nye frukter innen countrymusikk-verdenen.

gthomas

Steff Nevers

Steff Nevers ble signert av Universal Music i 2008 og debuterte på platemarkedet i 2009. Samme år fikk Steff æren av å være support på Toby Keith’s sin første Europa turnè. Steff Nevers har vært i USA flere ganger og han har fått et spesielt forhold til The Grand Ole Opry. Han har vært så heldig å blitt invitert backstage og få møte de store stjernene. Steff Nevers har deltatt på NRK sitt populære program ’Beat For Beat’ flere ganger, samt andre populære TV program på TV2. I dag har Steff Nevers gitt ut fire album, blitt nominert til Spellemannsprisen to ganger og fått en nominasjon til Britiske CMA awards som European Artist of the Year. Han har turnert over hele Europa og spilt på mange av de store festivalene i Frankrike, Sverige, Spania og Danmark for å nevne noen få.

SteffNevers

G. Thomas og Steff Nevers er klare for de Europeiske landeveier med sitt unike Honky Tonk show – THE HONKY TONK TORNADOES.

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere