STAUT

STAUT

Et av landets mest populære band kommer tilbake til Seljord! STAUT har nådd nye og store høyder med utsolgte hus over hele landet, publikumsrekorder og en stadig voksende fanskare. 

STAUT nådde nye store høyder i 2015, med aktiv turnévirksomhet, hvor bandet blant annet spilte sin første kulturhusturné tidlig på året. Her fikk STAUT i enda sterkere grad vist sitt musikalske potensiale til et svært lyttende publikum. 

Gjennom 2015 mottok bandet ikke mindre enn to gullplater for albumsalg. Den siste delt ut som en overraskelse på direktesendt TV2. STAUTs tredje album “Stugureint” gikk rett inn på 1. plass på VG-lista, og STAUT opplevde en formidabel suksess med deres opptreden på “Senkveld med Thomas og Harald” der de noe overraskende tolket låta “Sæl i de”. 

Utover året fortsatte turneen på større arenaer over det ganske land, med utsolgte show, publikumsrekorder og et begeistret publikum. Gjennom utallige konserter de siste årene har STAUT finpusset liveuttykket sitt ytterligere og beviser gang på gang at de er et av Norges aller beste liveband. 

I 2016 fortsatte STAUT å bemerke seg, og nådde ut til enda flere publikummere ved å ha opptrådt på Idrettsgallaen på NRK1 og med singelen “Den Eine”, som ble B-listet på NRK P1. I sommer hadde bandet en omfattende turné, og var aktuelle med singelen “Kom”.

Bandets vokalist, Gaute Lein Ausrød, uttaler at bandet virkelig ser frem til konsertene og arenaene som venter dem i 2017. Han kan også love nye og spennende sider ved STAUT, som alltid ønsker å fornye seg selv og overraske sitt publikum.  

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere