Stacie Collins (US)

Stacie Collins (US)

Honky-Tonk Country-Rocker Stacie Collins returnerer til Norge!

Direkte fra Nashville, Tennessee har Stacie Collins annonsert andre del av hennes “LIVE WIRE 2019″-turné, som blant annet tar henne tilbake til et av hennes favorittsteder å opptre i verden…Norge!

Sammen med bandet hennes The AL-Mighty 3 (ektemann, medskribent og bassist Al Collins, gitarist Jon Sudbury og trommis Ola Göransson) har Collins regjert på scenen over hele Europa det siste tiåret. Med en sterk honky-tonk sound og et forrykende show etterlater hun et overbegeistret publikum som sjeldent har opplevd makan til dame. Det spiller ingen rolle om det er fra en scene eller på toppen av en bar, Stacie spiller munnspill som en villkvinne og synger av full hals, og beviser samtidig at hun ikke er en typisk “chick singer”. 

På denne turneen gir hun publikum alle fan-favorittene mikset med låter fra hennes etterlengtede nye album (som slippes i september). Med en stemme som er både røff og myk, og sanger som matcher det, kan man trygt si at Stacie Collins og The AL-Mighty 3 kommer til å gi dere et show dere sent vil glemme!

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere