Spinning Wheels feat. Scott Scovill

Spinning Wheels feat. Scott Scovill

Spinning Wheels er godt kjent som et gitarbasert countryrockband fra Notodden og omegn i Telemark. Kanskje med mest trykk på rock. Karismatiske frontfigurer – samt flerstemt vokal og fremragende instrument-håndtering – har gjort bandet til lokale favoritter! Bandet er kjent for å skape liv og å spille lange konserter – rett og slett fordi de koser vettet av seg på scenen! De spiller egne låter samt låter fra bandets egne favoritter. Repertoaret gjenspeiler en stor kjærlighet til amerikansk kultur, biler, og landsbygda – og såklart også universelle temaer som kjærlighetstrøbbel og daglig slit. Spinning Wheels har spilt på flere av de store festivalene i Sør-Norge de siste årene etter å ha vunnet SjøormCountry i 2012.

Scott Scovill

Med seg som gjest i Seljord har bandet Scott Scovill fra USA. Han er mest kjent som videoprodusent for mange av de største countryartistene der borte, og også som eier av produksjonsselskapet Moo TV som de siste årene har vunnet flere betydningsfulle bransjepriser. Til Seljord kommer han også som del av Brad Paisleys crew. Men ikke bare det! Han ble kjent med gutta i Spinning Wheels da han var med nevnte Paisley til Notodden i 2010 – og har vært her mange ganger siden. I 2013 ble han invitert med da bandet gjestet Countryfestivalen i Seljord, og viste der en side av seg selv som vokalist – noe ingen hadde sett før! Han synger nemlig KUN i Norge! Med sin dype Johnny Cash-baryton ble han lagt merke til, og ble litt av en «snakkis»! I år gjentar vi suksessen, og tar altså med Scott som gjestevokalist på noen låter. Det kan bli spennende, for nå har ryktene nådd resten av crewet og bandet til Paisley også!

Spinning Wheels anno 2017 består av Stian Bakka – vokal og gitar, Tom Runar Aasen – gitarer og vokal, Hans Andre Andersen – gitarer og vokal, Ole Roy Bendiksen – bass, og John Terje Johnsen – trommer.

Bestill billetter nå!

Våre samarbeidspartnere