Sentiment Falls (SE)

Sentiment Falls (SE)

Det svenske bandet Sentiment Falls er en prisbelønt “new country” sammensetning bestående av vokalist/gitarist Ronnie Wilde og vokalist Andrea Bond.

Ronnie og Andrea har ulik musikalsk bakgrunn, men de fant felles grunn i deres kjærlighet til moderne country. De beundrer countrystorheter som Lady Antebellum og Taylor Swift, og av og til covrer de utvalgte artister med sin egen harmoniske “sound”. 

Sentiment Falls spilte inn deres første singel, Six Feet Under, i 2012. Etter det brukte bandet tiden til å perfeksjonere sin stil og opptre rundt omkring i Sverige. I 2015 startet de et samarbeid med produsent Martin Carlberg, og det var da det virkelig ble fart på ting. Singelen We Shared A Promise ble gitt ut samme år, og både kritikere, kollegaer og fans var over seg av begeistring. I 2016 fortsatte de å turnere rundt i Sverige, samtidig som de skrev på nye låter og brukte mye tid i studio. Bandet vokste seg større og større, og i november 2017 ble de nominert til tre forskjellige priser på “The Texas Sounds International Country Music Awards” – hvor 15 forskjellige land kjempet om de gjeve titlene. Sentiment Falls kunne dra stolt hjem med både prisen “Entertainers Of The Year” og “Song Of The Year”. 

I 2018 ga Ronnie og Andrea ut singlene Good Thing og Cross, og i juli samme året gikk de seirende ut som beste band i SjøormCountry 2018 på Countryfestivalen Seljord!

Fikk du ikke sett dem på scenen i 2018, får du muligheten denne sommeren!

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere