Rotlaus

Rotlaus

Med debutalbumet “Bygderamp” (2016) gikk Sunnmørsbandet Rotlaus rett inn på VG-Lista Topp 10! Den dyktige, om muntre, gjengen fikk raskt 1 million streams på Spotify, og fanskaren har økt kraftig siden plateslippet tidligere i år. Nå er bandet ute og turnerer land og strand rundt, og fremtiden ser lys ut for det ferske bandet.

Debutsingelen «Kvilelaus» ble sluppet i desember 2015 og vitnet om et sammensveiset band med hardtslående tekster og allsangvennlige refreng. Går du på en konsert med Rotlaus kan du forvente deg både fest og moro, en lek med folkrock og country – ispedd både fele og trekkspill. Bandet har det siste året vært svært etterspurt og de spiller nå over hele landet fra nord til sør. Rotlaus har på kort tid blitt som en sammensveiset familie, noe også publikum på bandets konserter tydelig opplever.

Låtskriver og frontfigur i Rotlaus, Bjørn Marius Øyehaug, er det mange som kjenner fra bandet Vassendgutane. Bjørn Marius var fast ute på turné med dem i fem år og ble den gang kjent for sitt solide trommespill, soloinnslag og koring. Denne erfaringen tok han med seg videre da han sommeren 2015 sammen med Levi Andrè Leite, møtte Simen Rebbestad, og de sammen bestemte seg for å starte Rotlaus. Senere kom også Simen Bjørdal inn på slagverk, i tillegg til Vegard Hansen på trekkspill. Deres debutalbum ble sluppet i januar 2016.

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere