Road Worn

Road Worn

Det hele startet i januar 2016 da Johan Lindberg og Lasse Rambekk ønsket å slå seg sammen og lage ett band, de fikk med seg Helge Lund på bass og Rino Bjørnø på trommer. Med sine til sammen 100” års erfaring innen sjangrene med alt fra outlaw country, hardrock til gospel og danseband var det bare et navn på bandet som talte for seg  ROAD WORN “.

Sjangeren kaller de sørstat countryrock, og her kan man både svinge rockefoten til rå gitarriff og raske rytmer, samt nyte drømmende tekster fra stødige vokalister.

Fra Road Worn vil du høre mest deres egenproduserte låter, samt noen coverlåter som har blitt krydret.

Bandets musikerer har ulike erfaringer både internasjonalt og nasjonalt der de har spilt med div artister og band. Dette har gitt dem inspirasjonen i sammen med musikk fra artister som Travis Tritt, Dwight Yoakam, Blackberry Smoke, Chris Stapelton, Lynyrd Skynyrd og mange flere.

Etter de i juli-16 vant konkurransen Sjøormcountry på Countryfestivalen i Seljord har de dratt fulle hus flere steder i landet og har begynt å få forespørsler i utlandet også.

Det er en livslysten og hardt arbeidene gjeng som endelig har funnet sin sjanger, og leverer den med innlevelse og glimt i øye. De har to stødige og dyktige vokalister som leverer på hver sin unike måte, og skaper variasjon.

Spørsmål som stadig dukker opp fra publikum er, «hvem kan Road Worn sammenlignes med i Norge ?  Sitat fra vokalist og gitarist Johan Lindberg « tjaa.. trur ikke vi kan sammenlignes med noen ».

Dersom Road Worn skal beskrives med ett ord må det bli : ROAD WORN.

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere