Pauper Kings (UK)

Pauper Kings (UK)

Pauper Kings består av fire bestevenner fra York, England. I løpet av få år har Pauper Kings bygget opp en hær av fans over hele Europa, Australia og USA som vokser i styrke og tall på daglig basis. 

I 2012 følte de det var på tide å stå frem med eget materiale og Pauper Kings ble født. Fra den dagen har de aldri sett tilbake, og bandet har høstet strålende kritikker og stor interesse fra noen av countrybransjens tungvektere gjennom å opptre på konserter og show som: O2 Arena i forbindelse med C2C (Country to Country Festival). De har også stått på scenen på Wembley Arena i London, Olympia Theatre i Dublin og The Cirkus i Stockholm. De har spilt på CMA fest i Nashville og i 2013 varmet de opp for Rascal Flatts på hans 7 konserter i Europa i forbindelse med verdensturneen. 

I den relativt korte tiden siden bandets oppstart har de rukket å havne i front for countrymusikkens unge miljø i Europa. Bandet har pushet grensene og brakt bevisstheten rundt countrymusikk fra Storbritannia til nye høyder, både nasjonalt og internasjonalt. Guttene har allerede skapt historie ved å være det første europeiske bandet som har blitt invitert til å spille på CMC Rocks festivalen i Queensland, Australia.

2016 fikk en pangstart da Pauper Kings var support for Brett Eldredge på hans Europaturne, blant annet på C2C showet i O2 Arena, og de delte scene med Carrie Underwood på hennes konserter i Oslo og Stockholm.

Pauper Kings returnerte nylig fra Nashville etter å ha fullført sitt debutalbum, produsert av Rascal Flatts mentor, Jay DeMarcus.

Med sitt debutalbum satt til å slippe i starten av 2017 er dette bare begynnelsen på alle de store tingene vi har i vente fra Pauper Kings.

I sommer ser du dem på Countryfestivalen Seljord!  

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere