James Carothers & A-11 (US/NO)

James Carothers & A-11 (US/NO)

James Carothers har en stor fanskare, og med hans sjeldne og unike evne til å underholde og få kontakt med publikum, klarer han å skape en følelse av begynnelsen på et nytt vennskap. Med sin særegne stil ser Carothers bort fra trender i dagens samfunn og produserer gammeldags countrymusikk for moderne tider. I stedet for auto-tunede vokaler, byr Carothers på musikk fra countryens glanstider bestående av rene låter om knuste hjerter og festlige lag.

Carothers første album ”Relapse” ble lansert i 2017 og består av nettopp disse type låtene. Med inspirasjon fra sin far har James alltid lekt seg med låtskrivning og han startet å opptre på scenen allerede i tenårene. Med god hjelp fra resten av bandet bestående av kjente stjerner, brukte Carothers kun syv dager på å spille inn alle 12 sangene til albumet ”Relapse”. Målet var å unngå at låtene hørtes for finpussede ut, og heller gå tilbake i tid og sette lys på den klassiske countrystilen. Mesteparten av låtene på albumet ble skrevet av Carothers selv, men albumet består likevel av fantastiske covere av kjente sanger av unike artister. Men selv med fantastiske covere på albumet er det fortsatt Carothers egne låter som skinner mest. Han betegnes som en artist med en ”gammel sjel” i ny tid, med et bredt perspektiv på verden.

”Y’all, James Carothers is the real deal.” – Whiskey Jam

A-11

A-11 er trolig Norges mest tradisjonstro countryorkester, med et repertoar som i hovedsak inneholder klassiske countrylåter fra 50- og 60- tallet. Bandet er fast husband på Oslo Opry, den eneste faste countryscenen i Norge. A-11 er i tillegg mye brukt som backingband for norske og amerikanske artister på countryfestivalene rundt i landet, og i juli backer de James Carothers på Countryfestivalen Seljord! 

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere