Bo Outlaw & Løiten Twang Depot

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot

Med en autentisk tilnærming til musikken og låtskriverkunsten, hjerte og sjel på riktig plass, og selvtillit nok til å trå i sporene etter Willie og Waylon har bandet funnet sin identitet.

OutlawCountry

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot har to plater i baklomma – “Lonestar State of Mind” og debutplata «Trouble Train». De vet hvor de vil, og hvordan det skal låte. Det nyeste albumet er såklart spilt inn i Nashville, TN, i Jim Lightmans studio Berry Hill. For å kunne fange opp outlawcountryen, som ligger bandets sjel nærest, fikk de med seg Waylons tidligere faste trommeslager Jeff Hale på trommer. Jeff bidro også på låten «Viking Cowboy» som er skrevet i samarbeid med frontmann og låtskriver Bjørn Flaaseth. Oppveksten i de rette omgivelsene på Løiten har gjort at Bjørn Flaaseth aka Bo Outlaw er countryboy i sjela. Det er ikke så langt fra en Texas Ranch til en gård på Løiten, noe vi hører i låten «Lonestar State Of Mind». Kumøkk på bootsene, that`s kind of country, aint it??! 

Gutta har kun holdt på i noen få år, og har allerede nådd et bredt publikum. Studioeier Jim Lightman var over seg av begeistring for bandet: «You have a great voice with alot of character, that is something you should be proud of, and you possess a rare quality! You guys can use my studio for as long as it takes to get this project done, I wanna be a part of this». Og Lightman er ikke den eneste i bransjen som har oppdaget guttas talent, innspillingene har også sørget for platekontrakt med RootsyMusic, og worldwide distribusjon gjennom Warner. I 2019 står flere festivaler og spillejobber på plakaten, og mye tyder på at det blir et hektisk år for cowboyene fra Løiten.

Bestill billetter nå!

Oppdag mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere