Anette Skullestad

Anette Skullestad

I 2017 stilte hun opp i talentkonkurransen SjøormCountry for soloartister på Countryfestivalen Seljord, og stakk av med seieren etter finalerunden. Nå er hun tilbake for å spille på årets festival.

Anette Skullestad vokste opp i en musikkfamilie på Kongsberg. Hjemme spilte pappa torader og hun ble tatt med på festivaler hver sommer helt fra hun ble født. 17 år gammel tok hun sin første NM – tittel på torader og igjen en ny NM-tittel to år senere.

Musikken har alltid vært en del av henne, men sangen ble etter hvert det som drev henne mest. Dette har resultert i at hun har spilt og sunget i flere forskjellige band i forskjellige sjangre. Likevel er det alltid countrymusikken hun har brent mest for. Under fjorårets countryfestival var derfor gleden stor for både henne og “fan”gjengen hennes da hun fredag kveld ble kåret som vinner. To av dommerne var Tessy Lou Williams og hennes far Kenny Williams fra USA som begge spiller i bandet “Tessy Lou & The Shotgun Stars”.

Anette bruker mye av tiden sin på musikk og håper på å kunne glede mange med musikken sin i årene som kommer. Hun lover god stemning og fengende countrymusikk når hun og bandet fra i fjor entrer scenen under årets festival.

Tessy Lou Williams, Anette Skullestad og Kenny Williams

Tessy Lou Williams, Anette Skullestad og Kenny Williams

Bestill billetter nå!

Våre samarbeidspartnere