Siste nytt fra Countryfestivalen i Seljord


Countrtcruise 24 - 26.oktober! 

 

 

Countryfestivalen i Seljord på Facebook

 

Countryfestivalen i Seljord på Google+

 

Del med andre |


 Countryfestivalen Seljord:

  • 12 timer non stop musikk hver dag!
  • Stor campingplass med gode fasiliteter.
  • Stort Right On-treff i trivelig countrymiljø.
  • For 15. gang!
  • 18 års aldersgrense.

Informasjon: tlf. 35055164
post@countryfestivalen.no


Seljordfestivalen

Åsmund Åmli Band

Åsmund Åmli Band til Countryfestivalen Seljord!

Husker du "Stomp og Vatn" eller "Eg e kåt, eg e galen, eg e frå Setesdalen?" Velkjente hits fra det forryktende Åsmund Åmli Band. Sistnevnte lå hele 11 uker på Norsktoppen hvorav 3 førsteplasser. Bandet har solgt nærmere 40 000 album i løpet av de 17 årene de har holdt på og musikkvideoene deres har blitt en gjenganger på NRK - Svisj.

Vi mener likevel at det er live opptredende bandet bør og vil huskes for. Åsmund Åmli Band har gjestet de fleste byer og avkroker i dette landet, og formidlet spilleglede, engasjement og et sceneshow som går hjem hos de aller fleste i alle aldre. Allsangfaktoren er høy når låter som de to ovennevnte, Eg e frå bygdinn eller Påskerally på riksveg 9 blir fremført.

Åsmund Åmli Band sier ser at deres motto er å alltid sette publikum i høysetet, noe de i aller høyeste grad gjør :)Bandet består i dag av Åsmun Åmli, Bjørn Stiauren, Stian Øvland og Dag Wolf. Få med deg dette, det blir en opplevelse!

Hellbillies til Countryfestivalen Seljord i juli

Hellbillies til Countryfestivalen Seljord i juli

Folkefavorittene Hellbillies skal tilbake til Countryfestivalen Seljord. Artistlisten begynner å fylle seg opp, og vår nyeste artistlansering mener vi går under kategorien ”Norges mest populære liveband”.

For 15. året på rad arrangeres Countryfestivalen Seljord på Dyrskuplassen. Hvert år trekker festivalen over 25 000 countryentusiaster til Telemark, der campingliv, countrymusikk, line dance og feriestemning setter sitt preg på en ellers så rolig bygd. Festivalen vil i år lansere opp mot 25 nasjonale og internasjonale artister til den fire dager lange festivalen i uke 30, fra 24. – 28. juli 2013.

Konferansier Morten Vestly har store forventninger til årets festival: ”Vi har nå fylt opp festivalfredagen med en god kombinasjon av store og små artister som forhåpentligvis når ut til hele vår publikumsgruppe. Å kunne presentere Hellbillies og Tanya Tucker på samme kveld, er en drøm for oss.” 

Hellbillies på Hovedscenen fredag 26.juli 

2013 ser ut til å bli nok et jubelår for livefavorittene Hellbillies. I slutten av januar la de ut på en omfattende Norgesturne som fikk terningskast 5 i VG, og deres nyeste album ”Tretten” er nominert til Spellemannsprisen i mars. Fredag 26.juli kan Countrypublikummet i Seljord oppleve Buskerud-bandet på nært hold.  

Hellbillies slapp sitt 13. album ”Tretten” i slutten av 2012, et album som høstet strålende anmeldelser fra både store og små medier. I forbindelse med sitt 20.års jubileum holdt de også en storslagen jubileums konsert i Oslo Spektrum, der de fikk bevist at de er med i kampen om tittelen Norges aller beste Live-band. På sine over 20 år i bransjen har Hellbillies hatt hele 12 album inne på VG-Lista, hvorav 2 stk nådde helt til topps, og 8 stk har vært inne blant de tre beste.  

Hellbillies er glade for å kunne koma attende til Countryfestivalen Seljord. Det er utan tvil Norges største ”hemmelege”festival. Vi skal gjera vårt beste for å spela fram Seljordsormen! ” Sier Arne Moslåten til festivalen.


  av Morten Vestly - Countryfestivalen Seljord AS

Utforming og oppdatering: visus   Foto festivalen/nettelement: Tom R. Reiersen og Geir Brekka.